Мотобул ЕООД е създадена през 1997г. с мисията да отговори на широкия интерес към търсенето и предлагането на висококачествени и доказани смазочни продукти в страната. Благодарение на силните традиции и опит, екипът ни е професионално подготвен да предостави готово и изчерпателно решение във всички сфери на транспорта и индустрията.

Днес Мотобул ЕООД е част от Авто Юнион АД – автомобилният холдинг на България. Следвайки своето развитие, през 2013г. фирмата прие предизвикателството да представлява Orlen Oil, което допълнително обогати и затвърди позициите ни в сътрудничеството с многобройните клиенти и потребители.

Orlen Oil е част от PKN Orlen - холдинг с водещи роля и позиция в производството и дистрибуцията на масла и горива в Централна Европа. Продуктите на компанията притежават висок качествен стандарт, който напълно покрива всички норми и критерии на съответните производители и асоциации. Портфолиото включва пълна гама от масла за двигатели на коли, камиони, автобуси и извън пътна техника.  Не на последно място стои производството на консумативи за трансмисии, индустрията, греси, антифризи и автомобилна козметика. Orlen Oil са доказали своите предимства, както в ежедневието, така и с приложението си на състезателните писти и в тежките условия на минната индустрия.